VHIC Faculty: bron van kennis

Professioneel informatiemanagement vraagt om kennis van zaken. Al blijven de basisprincipes vaak dezelfde, toch is kennis nergens zo vluchtig als in de informatiewereld. Als het principe van ‘een leven lang leren’ érgens relevant is, dan is dat hier. Welke functie oefent u uit in het brede speelveld van informatiemanagement? Waar staat u in uw carrière en wat zijn uw ambities? VHIC Faculty biedt de juiste leergang of cursus.

VHIC Faculty ontwikkelt voortdurend nieuwe opleidingen. Op welke ontwikkelingen u zich ook wilt voorbereiden en welke kennis u ook tekort komt, wij zijn uw bron van vernieuwing. Ons opleidingsaanbod splits zich toe op verschillende thema’s die hieronder worden genoemd. Wanneer u op een thema klikt ziet u welke opleidingen we binnen dit thema kunnen verzorgen.

VHIC Faculty: uw bron van kennis.

Corona maatregelen bij de VHIC
N.a.v.  verscherpte maatregelen tegen de verdere verspreiding van het coronavirus worden alle trainingen t/m 30 juni 2021 virtueel aangeboden. Er vinden in deze periode dus geen klassikale trainingen plaats. Hiermee geven we gehoor aan de oproep van het kabinet om sociale interacties en reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken. Zodra de omstandigheden het weer toelaten om klassikale trainingen te organiseren zullen wij weer trainingen op locatie aanbieden, waar we speciale maatregelen treffen voor een veilige leer- en werkomgeving. Lees hier onze maatregelen bij klassikale trainingen. 

 

Heeft u te maken met verschillende wet- en regelgeving die u moet vertalen naar de concrete werksituatie?

Voorkom misverstanden en creëer grip op het wettelijk kader in uw organisatie. Bekijk onze cursus: Praktijkdagen wet- en regelgeving

Meer informatie

De manier van lesgeven is uitstekend, er is voldoende ruimte voor interactie en de locatie is goed bereikbaar

A. de Jongh uit Rotterdam