VHIC Faculty: bron van kennis

Professioneel informatiemanagement vraagt om kennis van zaken. Al blijven de basisprincipes vaak dezelfde, toch is kennis nergens zo vluchtig als in de informatiewereld. Als het principe van ‘een leven lang leren’ érgens relevant is, dan is dat hier. Welke functie oefent u uit in het brede speelveld van informatiemanagement? Waar staat u in uw carrière en wat zijn uw ambities? VHIC Faculty biedt de juiste leergang of cursus.

VHIC Faculty ontwikkelt voortdurend nieuwe opleidingen. Op welke ontwikkelingen u zich ook wilt voorbereiden en welke kennis u ook tekort komt, wij zijn uw bron van vernieuwing. Ons opleidingsaanbod splits zich toe op verschillende thema’s die hieronder worden genoemd. Wanneer u op een thema klikt ziet u welke opleidingen we binnen dit thema kunnen verzorgen.

VHIC Faculty: uw bron van kennis.

Corona maatregelen bij de VHIC

De periode tijdens de coronacrisis heeft ons geleerd dat onze trainingen zich goed lenen om online te worden gegeven. Toch missen we ook het directe contact met onze cursisten. Vanaf september 2021 worden – vooralsnog-  onze trainingen in diverse vormen aangeboden – online, klassikaal en een combinatie van beide. Kijk daarom goed bij de cursusomschrijving hoe de cursus wordt aangeboden. Op deze manier gaat ook de VHIC Faculty op zoek naar een nieuwe balans.
Wanneer u een klassikale training bijwoont kunt u hier  lezen welke maatregelen er op onze cursuslocaties geldt. 

 

Heeft u te maken met verschillende wet- en regelgeving die u moet vertalen naar de concrete werksituatie?

Voorkom misverstanden en creëer grip op het wettelijk kader in uw organisatie. Bekijk onze cursus: Praktijkdagen wet- en regelgeving

Meer informatie

De manier van lesgeven is uitstekend, er is voldoende ruimte voor interactie en de locatie is goed bereikbaar

A. de Jongh uit Rotterdam