VHIC Faculty: bron van kennis

Professioneel informatiemanagement vraagt om kennis van zaken. Al blijven de basisprincipes vaak dezelfde, toch is kennis nergens zo vluchtig als in de informatiewereld. Als het principe van ‘een leven lang leren’ érgens relevant is, dan is dat hier. Welke functie oefent u uit in het brede speelveld van informatiemanagement? Waar staat u in uw carrière en wat zijn uw ambities? VHIC Faculty biedt de juiste leergang of cursus.

VHIC Faculty ontwikkelt voortdurend nieuwe opleidingen. Op welke ontwikkelingen u zich ook wilt voorbereiden en welke kennis u ook tekort komt, wij zijn uw bron van vernieuwing. Ons opleidingsaanbod splits zich toe op verschillende thema’s die hieronder worden genoemd. Wanneer u op een thema klikt ziet u welke opleidingen we binnen dit thema kunnen verzorgen.

VHIC Faculty: uw bron van kennis.

Verschillende lesvormen: op locatie, online en een combinatie van beide

De VHIC Faculty biedt verschillende cursussen aan: klassikale opleidingen in een van onze cursuslocaties (ons kantoor in Rijswijk of bij BCN in Utrecht), volledig digitaal of een combinatie van klassikale lesdagen op locatie en digitale lessen. In de cursusomschrijving staat aangegeven hoe de cursus van uw keuze georganiseerd wordt. Mocht u hier vragen over hebben, neemt u dan contact met ons op via (088) 053 5400 of via faculty@vhic.nl.

 

 

Heeft u te maken met verschillende wet- en regelgeving die u moet vertalen naar de concrete werksituatie?

Voorkom misverstanden en creëer grip op het wettelijk kader in uw organisatie. Bekijk onze cursus: Praktijkdagen wet- en regelgeving

Meer informatie

De manier van lesgeven is uitstekend, er is voldoende ruimte voor interactie en de locatie is goed bereikbaar

A. de Jongh uit Rotterdam