VHIC Faculty: bron van kennis

Professioneel informatiemanagement vraagt om kennis van zaken. Al blijven de basisprincipes vaak dezelfde, toch is kennis nergens zo vluchtig als in de informatiewereld. Als het principe van ‘een leven lang leren’ érgens relevant is, dan is dat hier. Welke functie oefent u uit in het brede speelveld van informatiemanagement? Waar staat u in uw carrière en wat zijn uw ambities? VHIC Faculty biedt de juiste leergang of cursus.

VHIC Faculty ontwikkelt voortdurend nieuwe opleidingen. Op welke ontwikkelingen u zich ook wilt voorbereiden en welke kennis u ook tekort komt, wij zijn uw bron van vernieuwing. Ons opleidingsaanbod splits zich toe op verschillende thema’s die hieronder worden genoemd. Wanneer u op een thema klikt ziet u welke opleidingen we binnen dit thema kunnen verzorgen.

VHIC Faculty: uw bron van kennis.

Corona maatregelen bij de VHIC

Door de  oplopende besmettingen in Nederland en het advies om zo veel mogelijk het openbaar vervoer in de spits te mijden hebben wij besloten onze opleidingen vanaf morgen (10 november) weer volledig online te verzorgen. De trainingen zullen online via Zoom worden verzorgd. Voorafgaand aan de trainingsdag ontvangt u een link waarop u kunt inloggen. Wij adviseren  dit op tijd te doen zodat er voldoende tijd is om voorafgaand aan de les de verbinding (geluid en beeld) te testen. Een basisvoorwaarde voor het deelnemen aan een online les is een goed werkende webcam en microfoon. Op die manier is interactie tijdens de lessen mogelijk en kunnen we zo goed mogelijk de klassikale situatie na bootsen. Daarnaast vragen wij cursisten de cursus vanaf een rustige plek te volgen (liefst een ruimte waar geen anderen aanwezig zijn) om  verstoringen in de les tot een minimum te beperken .

Het besluit om alle lessen online te geven geldt in  ieder geval tot 15 januari 2022. Op dat moment zullen we opnieuw bekijken hoe de situatie is  en als het mogelijk is  weer  fysieke bijeenkomsten organiseren.

 

Heeft u te maken met verschillende wet- en regelgeving die u moet vertalen naar de concrete werksituatie?

Voorkom misverstanden en creëer grip op het wettelijk kader in uw organisatie. Bekijk onze cursus: Praktijkdagen wet- en regelgeving

Meer informatie

De manier van lesgeven is uitstekend, er is voldoende ruimte voor interactie en de locatie is goed bereikbaar

A. de Jongh uit Rotterdam