Het persoonlijke gevoel dat ik kreeg op de website, kwam overeen met wat ik binnen VHIC aantrof.

- Lize de Klerk - trainee

Je moet veel informatie kunnen verwerken om op alle niveaus mee te kunnen denken. Met de begeleiding die VHIC biedt groei je razendsnel.

- Emma Berensen - oud trainee

Ons traineeship informatiemanagement

Wil je jezelf stevig ontwikkelen als beginnend adviseur? Bij VHIC kijken we verder dan de inhoud, van zowel ons vakgebied als jouw CV. Als familiebedrijf staan we voor een warme en veilige werksfeer waarbij jouw ontwikkeling en welzijn voorop staan.

Als trainee/ junior adviseur word je opgeleid om overheidsorganisaties te ondersteunen bij hun informatie gerelateerde vraagstukken. Wij helpen jou om deze rol op doordachte wijze in te vullen. In een jaar doe je veel ervaring op bij verschillende organisaties, met verschillende opdrachten en in verschillende rollen. In elk project houd je je bezig met informatiemanagement. Met ons intensieve opleidingsprogramma verzeker jij jezelf van een robuuste basis als professional.

Emma vaart haar eigen koers

Informatiemanagement is heel breed, en ook zeer kennisintensief. Het gaat allang niet meer over een papieren archief of dat ene nieuwe systeem waar ambtenaren mee moeten leren werken. Welke informatie is voor wie, wanneer beschikbaar? Hoe organiseer je deze informatiestromen op een duurzame manier? Daaronder liggen grote vraagstukken waar VHIC zich mee bezig houdt.

Emma Berensen

Informatiebeheer en de toekomst

We leven in een tijd waarin disruptieve ontwikkelingen elkaar steeds sneller opvolgen. We helpen jou die transformatieve informatiespecialist te worden die publieke organisaties nodig hebben deze ontwikkelingen het hoofd te bieden én te omarmen.

Dit betekent dat we je niet alleen trainen op inhoud van informatiemanagement, maar ook coachen op het gebied van communicatieve vaardigheden, leiderschap, stakeholdermanagement en verandermanagement. Zodat je zowel intern als extern, de plek kan innemen die het beste bij je past.

Alles wat jou helpt die informatie expert te worden waar onze opdrachtgevers om staan te springen.

Traineeship VHIC

Meest gestelde vragen over ons traineeship

De opleiding bestaat uit 14 lesdagen, verspreid over de periode oktober t/m juni. Naast de lesdagen bestaat de studiebelasting gemiddeld uit 8-10 uur per week. Meer informatie over de opleiding vind je hier.

In een periode van 9 maanden zijn er 14 lesdagen. Naast de lesdagen is de studiebelasting ongeveer 8-10 uur per week. De overige tijd (20-30 uur) per week werk je samen met een senior adviseur aan klantopdrachten. Hier lees je de ervaringen van Samuel van Bruchem over zijn periode als trainee.

Lees hier meer over ons sollicitatieproces. Wil je meer weten? Neem dan contact  met Sandra Walchenbach. Zij is te bereiken via pz@vhic.nl of telefonisch 088 – 053 54 00

 

Een bruto maandsalaris tussen de € 2.800 – € 3.100 tijdens je traineeperiode, dat snel kan stijgen door meetbare resultaten en persoonlijke groei (pay per performance).

Naast je maandsalaris ontvang je:

  • Een thuiswerkvergoeding en een budget om jouw thuiswerkplek comfortabel in te richten.
  • Een flexibele mobiliteitsregeling met reiskostenvergoeding, een NS-Business Card met aanvullende faciliteiten als de OV-fiets en deelauto.
  • Internet-, telefoon- en een dagvergoeding (als je op locatie werkt).
  • Pensioenregeling en een tegemoetkoming in de premie van je zorgverzekering.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Twijfel niet om contact op te nemen, we beantwoorden jouw vragen graag. Je kunt bellen naar 088 – 053 54 00 of stuur een e-mail naar pz@vhic.nl. Ik help je graag verder!

– Sandra Walchenbach

Sandra Walchenbach - personeelszaken en officemanager VHIC