De vrijheid om m’n eigen baan inhoudelijk vorm te geven maakt dat ik veel plezier heb in mijn werk bij VHIC.

- Peter den Dulk

Bij VHIC heb ik gemerkt dat vernieuwing en passie voor het vak écht voorop staan. Dit gecombineerd met de warme collegiale sfeer heeft ervoor gezorgd dat ik als consultant nu echt ben geland.

- Layla Hassan

Het persoonlijke gevoel dat ik kreeg op de website, kwam overeen met wat ik binnen VHIC aantrof.

- Lize de Klerk

Werken bij VHIC

Wil je je kennis en ervaring inzetten bij VHIC en groeien in je functie? Of ben je net afgestudeerd en op zoek naar een traineeship waarin je de professional kunt worden die je wilt zijn? Dan maken we graag kennis met je om te praten over een gezamenlijke toekomst.

In onze creatieve omgeving zijn we continu bezig met praktische oplossingen die beter, sneller en goedkoper werken. Het enthousiasme van onze klanten is onze motivatie om steeds nét iets verder te gaan in onze dienstverlening.

Bekijk onze vacatures of neem direct contact met ons op.

Werken bij VHIC

25 JAAR VHIC

Van het optimaliseren van traditionele archieven naar digitale transformatie. Hoewel de uitdagingen zijn veranderd en de complexiteit is vergroot, is de route van inzicht naar overzicht en grip op de informatiehuishouding al die tijd ongewijzigd gebleven.

MEER OVER VHIC

Layla vertelt waarom ze voor VHIC koos

Bij VHIC staan vernieuwing en passie voor het vak écht voorop. Dit samen met de warme collegiale sfeer heeft ervoor gezorgd dat ik als consultant nu echt ben geland. 

Layla Hassan

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij VHIC zien we MVO als de standaard voor modern ondernemerschap én goed werkgeverschap waarbij goed gezorgd wordt voor onze medewerkers en hun omgeving.

Het MVO-beleid bij VHIC is gebaseerd op een no-nonsense mentaliteit. Vanuit een pragmatische en realistische manier van werken, hebben we MVO-doelstellingen en actiepunten benoemd die aansluiten bij voor VHIC en haar stakeholders bereikbare en herkenbare doelen.

Dit betekent dat we continu werken aan een positieve impact, zowel binnen ons vakgebied als daarbuiten. Onze trainingsprogramma’s, inzet op Green IT en mobiliteitsprogramma zijn concrete voorbeelden van onze inspanningen op het gebied van MVO. Wil je hier meer over weten? Klik op onderstaande button en lees meer.

Traineeship VHIC

Meest gestelde vragen

Lees hier meer over ons sollicitatieproces. Wil je meer weten? Neem dan contact  met Sandra Walchenbach. Zij is te bereiken via pz@vhic.nl of telefonisch 088 – 053 54 00

 

In de vacatures wordt aangegeven wat het salaris (bandbreedte, o.b.v. ervaring) is. Het salaris kan stijgen door meetbare resultaten en persoonlijke groei (pay per performance).

Naast je maandsalaris ontvang je:

  • Een thuiswerkvergoeding en een budget om jouw thuiswerkplek comfortabel in te richten.
  • Een flexibele mobiliteitsregeling met reiskostenvergoeding, een NS-Business Card met aanvullende faciliteiten als de OV-fiets en deelauto.
  • Internet-, telefoon- en een dagvergoeding (als je op locatie werkt).
  • Pensioenregeling en een tegemoetkoming in de premie van je zorgverzekering.

Ja hoor, dat kan! Heb je interesse in een van onze vacatures of wil je weten of bij ons kunt komen werken? Neem contact op met Sandra Walchenbach, zij helpt je graag verder.

Uiteraard! Laat ons weten waar je belangstelling ligt, dan kijken we samen hoe we de overstap en inhoud van een functie bij VHIC samen vorm kunnen geven. Neem voor meer informatie contact op met Sandra Walchenbach, zij helpt je graag verder.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Twijfel niet en neem contact met me op. Je kunt bellen naar 088- 053 54 00 of stuur een e-mail naar pz@vhic.nl. Ik help je graag verder!

– Sandra Walchenbach

Sandra Walchenbach