Kwaliteitszorgsysteem Burgerzaken geüpdatet

Het nieuwste kwaliteitszorgsysteem van VHIC – BUZ – voor de afdeling Burgerzaken – is geüpdatet. Release 2.2. is eind januari ingevoerd. Wijzigingen zijn o.a. dat de relevante wetsartikelen zijn toegevoegd aan de SMART controls, de eisen van de SMART controls zijn uitgebreid op basis van de gekoppelde wetgeving en de wijziging van gezag na erkenning is verwerkt.

Het BUZ Framework is een direct inzetbare dienst. Het biedt u een aantal eenvoudige, effectieve direct inzetbare hulpmiddelen om een kwaliteitssysteem in te richten en toe te passen. U kunt in korte tijd in kaart brengen of uw organisatie de gewenste kwaliteit levert. Daarnaast stelt het u in staat op eenvoudige wijze zowel intern als extern verantwoording af te leggen.

Het BUZ Framework omvat:

  • model-procedures en documenten voor alle voor burgerzaken relevante processen.
  • een module waarmee u direct steekproefcontroles kunt uitvoeren. Alle controles zijn op basis van de in de kwaliteitsmonitor opgenomen criteria.
  • een module waarmee u bijna direct een ‘Plan – Do – Check – Act’ (PDCA)-cyclus uitvoert
  • de antwoorden op de vragen in de kwaliteitsmonitor haalt u met één druk op de knop uit het systeem
  • 30 SMART Controls. Hierin zijn de eisen uit verschillende wetten en normenkaders (zoals de wet BRP, de Zelfevaluatie BRP, Reisdocumenten en RNI) gebundeld. Hierdoor heeft u een praktische vertaling van de theoretisch geformuleerde wetten en normenkaders.

Het BUZ Framework stelt de vragen altijd direct aan de juiste persoon, en alleen indien deze informatie niet al voor handen is. Daardoor worden er geen dubbele of overbodige vragen gesteld en is de administratieve overhead minimaal.

Demonstratie?

Bent u nieuwsgierig naar wat het Framework voor uw gemeente kan betekenen? Neem contact met ons op voor een demonstratie via 088-0535400 of info@VHIC.nl. Wij laten u dan in een half uur zien hoe het BUZ Framework werkt en beantwoorden al uw vragen.

Terug naar overzicht