Horizontale verantwoording

Weet jij of jouw informatiehuishouding compliant is? Of is er gebrek aan samenhang in doelen, beleid en resultaten? Horizontale verantwoording biedt je inzicht in de kwaliteit van je informatiehuishouding en vergelijkt deze met anderen. Met onze hulp kun je verantwoording afleggen aan de provincie en je informatiehuishouding verbeteren.

Heb je geen gemeentearchivaris en ben je ook niet aangesloten bij een streekarchivariaat? Is er binnen jouw gemeente te weinig capaciteit beschikbaar om dit horizontale verantwoordingsverslag op te stellen? Of heb je behoefte aan een frisse externe blik? Onze consultants kunnen je hierbij helpen.

Audit

VHIC kan voor jou een audit uitvoeren. Na de audit stellen wij een verslag op. We stemmen samen de reikwijdte van de audit af. Het omvat in ieder geval de archiefwettelijke taken. Het resultaat van de audit is een verslag. Hiermee kun je verantwoording afleggen aan de provincie en de informatiehuishouding verder verbeteren.

Heb je hulp nodig bij het opstellen van een Verslag Horizontale Verantwoording? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Kom in contact

Effectief sturen dankzij een cockpit met de juiste metertjes? Wij helpen u graag.