Selectielijst 2017: Handreiking en SelectTool aangepast

Bij de vaststelling van de Selectielijst voor gemeenten en (inter)gemeentelijke organisaties 2017 afgelopen juli, is een aantal wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van de ontwerpselectielijst van januari 2017. Door deze wijzigingen dienden ook de Handreiking gebruik Selectielijst voor gemeenten en (inter)gemeentelijke organen 2017 en de SelectTool (inclusief de daarin opgenomen bijlagen) te worden aangepast. De nieuwste versie van de Handreiking is de versie van 13 juli 2017. De aangepaste versie van de SelectTool is versie 1.1.

De aangepaste versies zijn te vinden op de website van de VNG en zijn vrij te downloaden.

De oude versie van de SelectTool (versie 1.0) wordt niet overschreven en dient weggegooid te worden. Versie 1.1 moet apart geïnstalleerd worden.


Krijg les van de opstellers van de Selectielijst

Nu de selectielijst officieel is vastgesteld is het tijd om deze zo snel mogelijk effectief te implementeren. Als opsteller en auteur van de nieuwe selectielijst hebben wij als geen ander kennis van de totstandkoming, de gedachtegang en toepasbaarheid van de nieuwe selectielijst. Met deze kennis kunnen we u precies uitleggen hoe de nieuwe waarderings- en selectiemethodiek werkt in de praktijk. Dit doen we tijdens de eendaagse cursus: Toepassing nieuwe gemeentelijke Selectielijst.

Deze informatieve en interactieve cursus biedt verdieping aan de hand van concrete casusposities met een ruime gelegenheid om uw vragen te stellen aan praktijkervaren docenten en te discussiëren over de mogelijkheden die deze nieuwe selectielijst u biedt. Zo heeft u na afloop van de cursus inzicht in de totstandkoming van de nieuwe ontwerpselectielijst, weet u wat de overeenkomsten en verschillen zijn met de huidige selectielijst en kunt u de nieuwe selectielijst effectief implementeren en toepassen.

Deze cursus kan ook intern in uw organisatie worden verzorgd. Neem meer informatie over een incompanytraining contact met ons op via faculty@vhic.nl of 070 319 4184.

 

Terug naar overzicht