Optimaal Beheer Rx.Enterprise (InProces)

De VHIC Faculty heeft vanaf 2 oktober twee nieuwe cursussen voor functioneel beheerders van het zaaksysteem Rx.Enterprise (voorheen InProces). De cursussen zijn erop gericht om het systeem optimaal te kunnen beheren en de vele mogelijkheden volledig te kunnen benutten. Wij zorgen ervoor dat u meer grip krijgt op uw inrichting en werkzaamheden. De cursussen hebben verschillende niveaus, van een training over hoe je in de basis zaaktypen beheert in Rx.Enterprise tot het verwerken van uw eigen huisstijl in sjablonen. Er zijn in totaal drie niveaus, waarvan twee niveaus dit najaar van start gaan:

1. Basis – gericht op het beheren van zaaktypen en formulieren.
2. Gevorderd – gericht op de structuur van Rx.Enterprise aan de hand van bijvoorbeeld IPML, gevorderd zaaktypenbeheer en sjablonen.
3. Expert – Nog in ontwikkeling. Zal in 2020 aangeboden worden.

De inhoud van de training is afgestemd met onze partner Roxit, de leverancier van Rx.Enterprise. De inhoud van de training is daarom altijd up-to-date met de laatste versie. Wanneer u de training succesvol doorloopt krijgt u ook een officieel certificaat. Met dit certificaat heeft u bewijs van uw kennis en ervaring als functioneel beheerder van Rx.Enterprise.

Tijdens de training gaan we niet alleen in op het functioneel beheren van Rx.Enterprise, maar zullen we u ook helpen aan de hand van uw eigen vragen en de meest gestelde gebruikersvragen die bekend zijn bij onze trainers. Zij hebben ervaring opgedaan tijdens de verschillende implementatietrajecten.

Wij zien u graag in oktober bij de trainingen, zodat wij samen aan de slag kunnen met uw beheertaken binnen Rx.Enterprise.

Voor meer informatie of direct inschrijven, klik op de onderstaande links:

Cursus functioneel beheer van Rx.Enterprise (InProces) basis

Cursus functioneel beheer van Rx.Enterprise (InProces) gevorderd

Cursus functioneel beheer van Rx.Enterprise (InProces) expert 

Terug naar overzicht