Cursusaanbod VHIC Faculty via de Zeeland Business Academy

In 2017 lanceerde Zeeland Business een nieuw opleidingenplatform: de Business Academy. Dit is dé plek waar het Zeeuwse en West-Brabantse aanbod op het gebied van opleidingen, trainingen, cursussen en coaching en begeleiding te vinden is.

De VHIC Faculty is een van de partners binnen dit nieuwe platform. “We hebben ons aangesloten bij de Business Academy omdat we denken dat onze persoonlijke benadering goed aansluit op het concept. We kennen de Zeeuwse markt goed en bundelen nu krachten met andere opleiders. Uit de wisselwerking met anderen ontstaan doorgaans de mooiste innovaties”, aldus Ad van Heijst, oprichter en directeur van VHIC.

Op dit moment bieden we onderstaande korte cursussen aan:

Cursusnaam          Datum en tijd         Locatie         Prijs 
Archiveren in Windows Office         18:30 – 22:30        Goes         € 295
Social media en smartphone de baas         19:00 – 22:00        Goes         € 95
Social media protocol         18:30 – 22:30        Goes         € 195
Social media en uw bedrijf          19:00 – 22:00        Goes         € 125

 

Cursustijden en locatie
De cursussen van de VHIC Faculty worden gehouden in ons kantoor in Goes aan de Thorbeckelaan 8. De cursussen vinden plaats in de avonduren.

Incompany
Alle cursussen van de VHIC Faculty kunnen ook als incompany cursus gegeven worden. Dit houdt in dat we de cursus bij uw organisatie verzorgen toegespitst op uw specifieke situatie, vragen en wensen. Informeer naar de vele mogelijkheden via faculty@vhic.nl.