Veiligheidsmaatregelen BCN Utrecht

Per 25 september is de 1,5 meter afstand verplichting vervallen. Vanaf die datum mogen wij op onze cursuslocatie bij BCN Utrecht CS en BCN Utrecht (locatie Daltonlaan) zonder beperkende maatregelen cursisten verwelkomen voor onze trainingen. Hierbij houdt BCN wel de veiligheid van hun gasten en personeel in de gaten. Hieronder treft u informatie over hoe zij dit doen.

Geldige QR-code (corona check app) verplicht

Omdat de 1.5 meter afstand is komen te vervallen is BCN als horecabedrijf verplicht om controle uit te voeren en een geldige QR-code te scannen van bezoekers. Zo kunnen zij weer veilig gasten ontvangen. Bij binnenkomst van de locatie zal u gevraagd worden een geldige QR-code te tonen op uw mobiele telefoon. Ook is het mogelijk om op papier een QR-code te krijgen. Meer informatie vindt u op https://coronacheck.nl/nl/print. Wanneer u niet in het bezit bent van een geldige QR-code zal BCN u toegang tot het gebouw weigeren en is het niet mogelijk de training te volgen. VHIC geeft in dit geval geen restitutie van het cursusgeld.

BCN en VHIC begrijpen dat het laten zien van een corona app een extra beperking is bij de entree van 1 van de trainingslocatie. Laten wij er samen voor zorgen dat wij ook deze fase van de pandemie goed doorkomen en dat wij de gestelde regels accepteren en onze verantwoordelijkheid hierin nemen.

Alvast dank voor uw begrip en medewerking.

 

Terug naar overzicht