Uw en onze veiligheid voorop

In het artikel hieronder leest u welke maatregelen wij hebben getroffen voor onze klassikale trainingen op locatie voor, tijdens en na de cursusdag. Uw veiligheid en die van onze docenten en medewerkers staat daarbij voorop. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de branchevereniging NRTO.

Per 25 januari 2022 heeft de VHIC Faculty haar klassikale opleidingen weer hervat, waarbij 1.5 meter afstand en het dragen van een mondkapje in de algemene ruimten verplicht is. Vanaf 25 februari wordt er in Nederland verder versoepeld. Vanaf die datum is er op onze cursuslocaties geen mondkapjesplicht meer en geldt ook de 1.5 meter regel niet meer in de klaslokalen. Wel vragen wij onze cursisten (vrijwillig) een zelftest te doen voorafgaand aan de lesdag om zo het risico op een besmetting tijdens een van onze opleidingen tot het minimum te beperken.

Daarnaast vragen wij onze cursisten de algemene regels t.a.v. hygiëne en veiligheid in acht te nemen:

  • Was en desinfecteer uw handen vaak en goed.
  • Schud geen handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Blijft thuis bij klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging vanaf 38 graden Celsius. Als een van uw huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft blijft u ook thuis.
  • Ventileer regelmatig de ruimte waarin u verblijft.

Meer informatie

Mocht u naar aanleiding van de door ons genomen maatregelen toch nog vragen of zorgen, neemt u dan contact op met ons cursussecretariaat. We geven graag nadere toelichting of bespreken met u uw zorgen. Dit kan via 088 – 053 5400 of via faculty@vhic.nl