Uw en onze veiligheid voorop

In het artikel hieronder leest u welke maatregelen wij hebben getroffen voor onze klassikale trainingen op locatie voor, tijdens en na de cursusdag. Uw veiligheid en die van onze docenten en medewerkers staat daarbij voorop. Wij werken volgens de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de branchevereniging NRTO.

Vanaf september 2021 bieden wij weer trainingen op locatie aan. Hieronder vindt u de maatregelen die op onze cursuslocatie zijn getroffen. Indien de situatie rondom corona verandert kan het noodzakelijk zijn dat we al onze opleidingen weer uitsluitend online aan moeten bieden. In het afgelopen jaar hebben we goede ervaringen opgedaan met virtuele lessen waarbij we de kwaliteit van onze opleidingen kunnen blijven garanderen.

Algemene regels t.a.v. hygiëne en veiligheid

  • Was en desinfecteer uw handen vaak en goed.
  • Schud geen handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Blijft thuis bij klachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging vanaf 38 graden Celsius. Als een van uw huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft blijft u ook thuis.
  • Bij verkoudheid en/of griepklachten kunnen wij u de toegang tot onze training ontzeggen.

Locatie van de incompany opleidingen

Wanneer u een klassikale training op locatie wilt laten verzorgen voor uw eigen organisatie vragen wij u rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM bij de keuze van de ruimte. Zorg in ieder geval voor voldoende ventilatie van de ruimte.

Locatie van de open opleidingen

De klassikale open opleidingen worden op twee locaties in het land verzorgd: BCN Utrecht en ons kantoor aan de Einsteinlaan te Rijswijk. Voor beide locaties zijn maatregelen getroffen om uw veiligheid te garanderen.

Lees meer over de maatregelen bij BCN Utrecht.

Lees meer over de maatregelen op ons kantoor in Rijswijk.

Meer informatie

Mocht u naar aanleiding van de door ons en BCN genomen maatregelen toch nog vragen of zorgen, neemt u dan contact op met ons cursussecretariaat. We geven graag nadere toelichting of bespreken met u uw zorgen. Dit kan via 088 – 053 5400 of via faculty@vhic.nl