ISMS training

Samen met onze partner Recourse levert VHIC het Recourse Information Security Management System (ISMS). Dit ISMS stelt een organisatie in combinatie met het PIV-Framework in staat om op (relatief) eenvoudige wijze grip te krijgen op informatieveiligheid en privacy op basis van BIO, BIG, ENSIA en AVG.

Er zijn inmiddels een 40-tal organisaties die gebruik maken van dit pakket en hiermee is ook de vraag ontstaan naar opleidingen voor gebruikers (met name voor CISO’s en Privacy Officers). Om te voorzien in deze vraag start VHIC vanaf september 2019 met eendaagse trainingen.

Elke organisatie met een licentie op het Recourse ISMS heeft als onderdeel van de licentie recht op twee (gratis) deelnames aan deze training.

Wanneer er behoefte is om met meer mensen uit uw organisatie gebruik te maken van de training kan dit uiteraard ook. Voor deze extra deelnemers worden de normale trainingstarieven gehanteerd.

Voor meer informatie over het Recourse ISMS en het PIV Framework zie hier (hier link toevoegen naar whitepaper over PIV framework: is dat deze? https://www.vhic.nl/wp-content/uploads/2019/07/Whitepaper_PIV_DSP_v3.pdf). Voor meer informatie over de training: zie hier (hier link naar inschrijfformulier).

Terug naar overzicht