Documentmanagementsysteem

Ben je op zoek naar een nieuw of ander zaak- of documentmanagementsysteem? Met onze ruime kennis en ervaring loodsen wij je door het selectieproces van een nieuw pakket.

Inrichting

De inrichting van een DMS- of zaaksysteem is complex. De mogelijkheden zijn ontzettend groot.
Samen zorgen we ervoor dat de inrichting aan al jouw eisen en wensen voldoet. Wij hebben ruime ervaring met het effectief inrichten van alle gangbare systemen, zonder hierbij de gebruiksvriendelijkheid uit het oog te verliezen.

Begeleiding op maat

Training, coaching en begeleiding zijn essentieel voor een succesvolle invoering van een zaak- of documentmanagementsysteem. De implementatie gaat samen met een andere manier van werken voor gebruikers. Een andere manier van werken zorgt vaak voor weerstand. Deze weerstand kan worden weggenomen door eindgebruikers in een vroegtijdig stadium bij het proces te betrekken. Wij bieden daarbij de juiste begeleiding en nazorg aan gericht op het gehele landschap. Altijd aangesloten op de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Ondersteuning nodig bij het selectie-, inrichting- en implementatieproces van een documentmanagementsysteem? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.