BUZ Framework

VHIC lanceert het BUZ Framework. Dit Framework is volledig gericht op de afdeling burgerzaken van gemeentes. Het maakt onderdeel uit van de Recourse GRC tool. Het BUZ Framework bestaat uit een set SMARTcontrols, modelprocedures en een module om steekproeven uit te voeren op dossiers. Het bevat alle procedures en vragen die onderdeel zijn van de zelfevaluatie Basis Registratie Personen (BRP), Reisdocumenten en Registratie Niet Ingezetene (RNI).

Het BUZ Framework biedt u een eenvoudige en effectieve wijze van organiseren en managen. Hiermee verhoogt u de kwaliteit van de dienstverlening binnen de gemeente. Ook stelt het systeem u in staat om op eenvoudige wijze zowel intern als extern verantwoording af te leggen.

Het BUZ Framework bestaat uit drie onderdelen:

SMART controls

Het BUZ Framework omvat 30 SMART Controls. Hierin zijn de eisen uit verschillende wetten en normenkaders (zoals Wet BRP, Zelfevaluatie BRP, RNI en Reisdocumenten) gebundeld. Hierdoor heeft u een SMART geformuleerde set van eisen die u eenduidig koppelt aan processen en medewerkers die hiervoor verantwoordelijk zijn.

U zet de SMART controls uit bij de verantwoordelijken binnen de organisatie. De proceseigenaar monitort vanuit de tool de voortgang. Met de opgehaalde resultaten stelt u de rapportages en verbeterplannen op.

Modelprocedures

Zelf uw procedures samenstellen en actueel houden kost veel tijd. Het BUZ Framework neemt u veel werk uit handen. U beschikt over alle relevante procedures en rapportages. U heeft daardoor altijd de controle. Mede doordat u de mogelijkheid heeft deze procedures op maat aan te passen. Binnen de documentenmodule kunt u ook uw eigen documenten toevoegen en beheren.

Streekproeven

Met de steekproefmodule kunt u uw werk makkelijk toetsen. Door de gestandaardiseerde vragen en scores zijn de resultaten goed te vergelijken.

De uitkomsten van de steekproeven legt u vast in de tool. U kunt rapportages hierover opstellen.

Demonstratie?

Bent u nieuwsgierig naar wat het Framework voor uw gemeente kan betekenen? Neem contact met ons op voor een demonstratie via 088-0535400 of info@VHIC.nl. Wij laten u dan in een half uur zien hoe het BUZ Framework werkt en beantwoorden al uw vragen.

Gepubliceerd in Sited 197.

Terug naar overzicht