Met de auto

Vanaf A13: neem afrit 7, richting A4, Den Haag Zuid en Den Haag Centrum, Rijswijk. Volg Den Haag en Rijswijk. Volg Rijswijk Centrum en Broekpolder. Sla bij het volgende verkeerslicht linksaf richting Rijswijk-Centrum. Bij het volgende kruispunt bij het verkeerslicht  linksaf richting Broekpolder. Volg de Madame Curielaan, deze gaat over in de Einsteinlaan. Bijna aan het eind van de Einsteinlaan bevindt zich aan de rechterkant het Van Ameydegebouw, waarin de nummers 2-30 gehuisvest zijn. Langs de kant van de weg is parkeergelegenheid, maar u kunt ook het parkeerdek voor bezoekers aanhouden en bij VHIC aanbellen. Wij doen dan de slagboom open. U kunt parkeren op alle plekken met een SQM bordje. Aan de achterkant van het gebouw bevinden zich ook nog parkeerplekken. Ons kantoor bevindt zich op de 12e verdieping.

 

Vanaf A4 vanuit Rotterdam: neem afrit 9, richting A13, Den Haag Ypenburg, Centrum, Rotterdam en Delft. Sla bij de verkeerslichten linksaf richting Den Haag Ypenburg en Rijswijk-Broekpolder. Volg Rijswijk -Centrum, en Rijswijk-Broekpolder. Hou links aan. Sla bij het volgende verkeerslicht linksaf richting Rijswijk-Centrum. Bij het volgende kruispunt bij het verkeerslicht  linksaf richting Broekpolder. Volg de Madame Curielaan, deze gaat over in de Einsteinlaan. Bijna aan het eind van de Einsteinlaan bevindt zich aan de rechterkant het Van Ameydegebouw, waarin de nummers 2-30 gehuisvest zijn. Langs de kant van de weg is parkeergelegenheid, maar u kunt ook het parkeerdek voor bezoekers aanhouden en bij VHIC aanbellen. Wij doen dan de slagboom open. U kunt parkeren op alle plekken met een SQM bordje. Aan de achterkant van het gebouw bevinden zich ook nog parkeerplekken. Ons kantoor bevindt zich op de 12e verdieping.

 

Vanaf A4 vanuit Amsterdam: neem afrit 9, richting Den Haag Ypenburg, Den Haag-Centrum en Rijswijk-Centrum. Aan het eind van de afrit heeft u alleen de mogelijkheid om rechtsaf te slaan bij het verkeerslicht. Sla bij het volgende verkeerslicht linksaf richting Rijswijk-Centrum. Bij het volgende kruispunt bij het verkeerslicht  linksaf richting Broekpolder. Volg de Madame Curielaan, deze gaat over in de Einsteinlaan. Bijna aan het eind van de Einsteinlaan bevindt zich aan de rechterkant het Van Ameydegebouw, waarin de nummers 2-30 gehuisvest zijn. Langs de kant van de weg is parkeergelegenheid, maar u kunt ook het parkeerdek voor bezoekers aanhouden en bij VHIC aanbellen. Wij doen dan de slagboom open. U kunt parkeren op alle plekken met een SQM bordje. Aan de achterkant van het gebouw bevinden zich ook nog parkeerplekken. Ons kantoor bevindt zich op de 12e verdieping.

 

Parkeergelegenheid

Er is parkeergelegenheid langs de weg bij het kantoor. U kunt ook het parkeerdek voor bezoekers aanhouden en aanbellen bij VHIC. Wij doen dan de slagboom open. U kunt parkeren op alle plekken met een SQM bordje. Aan de achterkant van het gebouw bevinden zich ook nog parkeerplekken.

 

Met openbaar vervoer

Ons kantoor is met de tram bereikbaar:

Lijn 1 (vanuit  Delft of Den Haag HS): uitstappen op tramhalte Broekpolder (4-5 minuten lopen).

Hieronder vind u een afbeelding van de route.

 

Lijn 15 (vanuit Den Haag CS): uitstappen op tramhalte Laan van ’s Gravenmade (13 minuten lopen) of uitstappen op eerdere halte Broeksloot, daar overstappen op lijn 1 en dan uitstappen op halte Broekpolder.

Hieronder vind u een afbeelding van de route.

Adres

Einsteinlaan 26a

2289 CC Rijswijk