De veranderingen gaan snel. Het informatielandschap is continu in beweging. Dat brengt kansen met zich mee, maar om die goed te benutten, heb je een sterke basis nodig. En daar helpen wij je graag bij. We bieden niet alleen advies, maar staan ook klaar om extra ondersteuning te leveren. 

VHIC verbindt vakspecialisten met organisaties.

Om een zo optimaal mogelijke samenwerking tot stand te brengen bieden wij personeel op zowel project- als interimbasis aan. Samen met jou zoeken we naar de juiste vorm van samenwerking. Of dat nu tijdelijk of structureel is, het belangrijkste is dat het naadloos aansluit bij jouw organisatie.

Voor het uitvoeren van projecten worden onze eigen medewerkers ingezet. Naast dat ze uitstekend zijn opgeleid, kunnen ze tijdens hun inzet terugvallen op de kennis die volop aanwezig is binnen VHIC. Met hun kennis en professionele blik, zetten ze jouw medewerkers tijdens een verandertraject op het goede spoor. Dit verbetert de prestaties van je team, waardoor het hele proces soepeler verloopt.

Wil je een informatiespecialist, adviseur, functioneel beheerder of archiefmedewerker inschakelen als extra ondersteuning binnen jouw organisatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te informeren naar de mogelijkheden. We helpen je graag verder.