VNG Realisatie organiseert de Vijfde Week van Grip op Informatie

Ingezonden mededeling VNG Realisatie

Van 7 tot en met donderdag 14 april 2022 organiseert VNG Realisatie weer samen met een groot aantal gemeenten en andere overheidsorganisaties de Vijfde Week van Grip op Informatie.  Het programma is rond en ook dit keer ziet het er weer mooi uit. De webinars van Grip op Informatie staan allemaal in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid. 

Nieuw is dat gestart wordt met een opwarmweek op dinsdag 29 en woensdag 30 maart, waarna van donderdag 7 tot en met donderdag 14 april 2022 ingezoomd wordt op de thema’s die te maken hebben met de Wet open overheid en de Archiefwet. Verschillende webinars geven dan een inkijkje in hoe gemeenten zich voorbereiden op de Wet open overheid die 1 mei 2022 in werking treedt.

De webinars van Grip op Informatie staan allemaal in het teken van informatiebeheer, actieve openbaarmaking en digitale duurzaamheid. Alle presentaties, opnames van en andere aanvullende informatie over de webinars zijn achteraf terug te vinden via Kia.Pleio.nl.

Meer informatie over de inhoud van de webinars is te vinden in het programma. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Alle webinars zijn kosteloos.

Gepubliceerd in Sited 196

Terug naar overzicht