VHIC zoekt gemeente voor pilotstarter Classifiler

Om volledige grip te krijgen op informatie binnen uw organisatie is het zaak om alle in- en uitgaande informatiestromen onder controle te krijgen. De grootste informatiestroom is al sinds jaren email, maar een goede oplossing is bij gemeenten vaak nog niet gevonden. Hoe vaak komt het niet voor dat werknemers belangrijke informatie in hun inbox bewaren zonder dat deze wordt gearchiveerd bij de zaak, waar het bericht betrekking op heeft. In het kader van de AVG wordt dit alleen maar relevanter omdat de persoonsgegevens ook niet in postbussen mogen blijven hangen.

VHIC zoekt een gemeente die een pilot wil aangaan om de Classifiler te implementeren. Deze plugin voor Outlook maakt het mogelijk om het berichtenverkeer in en vanuit e-mailboxen te beheersen. Hierbij zal VHIC de kosten van de software en implementatie bij uw gemeente gedurende de pilot voor haar rekening nemen en zullen wij een training verzorgen voor de gebruikers. De Classifiler biedt de mogelijkheid om ingaande en uitgaande mail automatisch te voorzien van metadata. De tool kan zo worden ingesteld dat u al bij het opslaan van de mail op de g-schijf (of in SharePoint) suggesties krijgt voor de archivering van de e-mailberichten in voorkeursmappen. Dit alles gaat met enkele muisklikken en zal in de loop der tijd alleen maar makkelijker worden vanwege een lerend algoritme dat hierachter zit. Mails worden direct voorzien van de juiste metadata en bijlagen worden apart opgeslagen, waarbij -als de bijlage al aanwezig is- een signaal wordt gegeven. De Classifiler is  volledig ingebed in Microsoft Outlook, waardoor u geen extra applicaties hoeft te openen om ermee te kunnen werken; ook worden de berichten opgeslagen met volledige Microsoftfunctionaliteit als .msg-bestand.

Wie durft? Wij brengen uw e-mailprobleem tot een gedegen, duurzame archiefoplossing. Kijk voor meer informatie en een factsheet op https://www.vhic.nl/producten/classifiler/  of bel VHIC 088 – 053 54 00.

De ClassiFiler is overigens een goedkope oplossing voor uw e-mailproblemen! Voor 10 eurocent per dag per gebruiker bent u gerechtigd de tool te gebruiken (€ 25,- per jaar).

Terug naar overzicht