VHIC Faculty continueert Cedeo erkenning

Opdrachtgevers waarderen en prijzen de aanpak van onze maatwerkopleidingen. Dat blijkt uit het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo*, waarbij gekeken wordt naar de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van onze opleidingen. De Cedeo-erkenning wordt uitsluitend verleend wanneer ruim 80% van de deelnemers en opdrachtgevers tevreden zijn over de opleiding of training. Wij hebben een mooie score van 97,3% behaald.

De door Cedeo ondervraagde opdrachtgevers geven aan zeer tevreden te zijn over de opleidingen, de behaalde resultaten en de samenwerking met de VHIC Faculty. Uit het bezoekverslag van Cedeo komt naar voren dat VHIC ruimschoots voldoet aan de vereiste criteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Als sterke punten binnen de uitvoering worden genoemd: “Ze konden snel schakelen”, “De trainer kon zich heel goed inleven in de omgeving van de deelnemers” en “Opleidingen hebben een goede balans tussen theorie en praktijk, deelnemers worden gestimuleerd aan de slag te gaan met suggesties”.

Ook de organisatie van onze maatwerkopleidingen is goed beoordeeld. Een referent zegt hierover: “De communicatie was altijd heel transparant en de dienstverlening verliep snel. Het is echt heel fijn werken met VHIC”.

Verder onderstrepen de referenten de goede kwaliteit van de uitvoering en de deskundigheid van de docenten. “De VHIC Faculty onderscheidt zich door capabele, goed geïnformeerde, invoelende praktijkgerichte en veelzijdige trainers, de flexibele en klantgerichte manier waarop trainingen op maat gemaakt kunnen worden en de betrokkenheid binnen de lokale overheid.”

Al met al zijn wij erg trots dat de Cedeo erkenning weer verlengd is. Het toont aan dat onze professionele opleidingen een duidelijk bestaansrecht hebben in de markt. Deze erkenning is een stimulans om onze opleidingen te blijven vernieuwen en verbeteren. Dat komt de informatiehuishouding van onze klanten ten goede.

Cedeo

Cedeo is een onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van dienstverleners meet en waarborgt. Tijdens het klanttevredenheidsonderzoek benadert Cedeo opdrachtgevers met een aantal gerichte vragen. Centraal staat hier steeds de vraag in hoeverre het te beoordelen instituut erin is geslaagd de gewekte verwachtingen en gedane beloften daadwerkelijk waar te maken. Pas bij een hoge mate van tevredenheid onder de referenten over de verschillende stappen in het voor-, uitvoerings,- en natraject én indien het instituut voldoet aan de vereiste basiscriteria rondom kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid, komt het in aanmerking voor een Cedeo-erkenning. Cedeo stelt zich op het standpunt dat voor de aangevraagde erkenning tenminste 80% van de benaderde opdrachtgevers zich dient uit te spreken in termen van ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’. De Cedeo-erkenning is geldig voor een periode van twee jaar.


VHIC Faculty: wordt een expert in uw vakgebied!

Wilt u zicht verder ontwikkelen en doorgroeien binnen uw vakgebied. VHIC Faculty biedt de juiste opleidingen voor alle informatieprofessionals. Bekijk het opleidingsaanbod per thema of ga naar de cursusagenda voor alle opleidingen. Toch liever een cursus op maat? Informeer dan naar de mogelijkheden voor onze incompany opleidingen.

Terug naar overzicht