SAVE THE DATE: Inspiratiedag RMTool vrijdag 2 december 2022

Op 2 december 2022 organiseren we weer een fysieke editie van de Inspiratiedag voor de RMTool. Een dag die geheel in het teken staat van de vele verschillende toepassingen van de tool op het gebied van digitaal informatie- en archiefbeheer. Net als tijdens de vorige edities komen klanten uit Nederland en Vlaanderen in het Leonardo hotel Breda City Center (voormalig Apollohotel) te Breda bij elkaar.  De dag duurt van 9.30 tot 17.00 uur. Wilt u er ook bij zijn? Reserveer vrijdag 2 december dan vast in uw agenda. Het definitieve programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Waarom een inspiratiedag? 

De naam zegt het eigenlijk al. We willen tijdens deze dag gebruikers en toekomstige gebruikers van de RMTool inspireren door de vele mogelijkheden die het pakket biedt. Tijdens de dag laten we vooral gebruikers aan het woord. Zij delen de ontwikkelingen die zij in hun organisatie met de RMTool hebben doorgemaakt. Daarnaast is er veel ruimte om van gedachten te wisselen over hoe u de RMTool inzet en hoe dat zich verhoudt tot andere organisaties die de RMTool gebruiken. Tot slot presenteren wij de Roadmap voor het komende jaar.

Deze dag is voor iedereen die interesse heeft in de verschillende toepassingen en mogelijkheden van de RMTool. Nieuwsgierig wat de RMTool voor u kan betekenen, neem alvast een kijkje op onze productpagina of vraag vrijblijvend een demo aan via 088 053 5400

Registreren
Deelname is gratis voor organisaties die een licentie hebben op de RMTool*.
Voor organisaties die nog geen licentie hebben, rekenen wij € 199,- per deelnemer (BTW is niet verschuldigd). Wanneer uw organisatie binnen 3 maanden overgaat tot aanschaf van de RMTool krijgt u dit bedrag in mindering op het aankoopbedrag.

* Organisaties die in het bezit zijn van een geldige gebruikerslicentie van de RMTool mogen max. 2 personen van hun organisatie afvaardigen.

Inschrijven inspiratiedag RMTool 2022

Met dit inschrijfformulier meldt u zich aan voor een van de inspiratiedag van de RMTool op 2 december 2022
  • Vul hier het e-mailadres in waarop u alle vervolg correspondentie wilt ontvangen.
    Deelname voor organisaties met een gebruikerslicentie is gratis. Per organisatie hebben twee medewerkers gratis toegang. Alle volgende medewerkers zijn welkom, maar betalen de reguliere toegangsprijs van 199 euro.
  • Algemene Voorwaarden

 

 

 

Terug naar overzicht