De veranderingen gaan snel. Het informatielandschap is continu in beweging. Dat is mooi, maar u moet kunnen bouwen op een goede basis. Wij helpen hier graag bij. Dit doen wij door advies uit te brengen, maar ook door ondersteuning te leveren op de werkvloer.

VHIC verbindt vakspecialisten met organisaties.

Om een zo optimaal mogelijke samenwerking tot stand te brengen bieden wij personeel op zowel project- als interimbasis aan. Samen met u kijken wij naar een geschikte samenwerking. Dit kan tijdelijk of structureel zijn, maar het belangrijkste is dat het moet passen bij de organisatie. Voor het uitvoeren van projecten maakt VHIC gebruik van eigen medewerkers. Onze medewerkers krijgen een gedegen vakopleiding en zij kunnen tijdens hun inzet in uw organisatie steeds terugvallen op de kennis die aanwezig is binnen VHIC. Met hun kennis van zaken en professionele kijk, zetten zij uw medewerkers tijdens een verandertraject op het goede spoor. Zo worden de prestaties van uw medewerkers verbeterd, waardoor het proces soepel verloopt.

Wilt u een informatiespecialist, adviseur, functioneel beheerder of archiefmedewerker inzetten als extra ondersteuning binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.