Masterclass: Implementeren AVG en BIG in één dag!?

Op donderdagmiddag 24 mei 2018 verzorgt onze partner ReCourse een Masterclass rondom privacy en informatieveiligheid. Gertjan van Heijst vertelt deze middag hoe u jaren werk kunt besparen met het implementeren van de AVG en BIG met behulp van het Model-DSP van Sdu/VHIC en het PIV-Framework dat is gekoppeld aan het ReCourse ISMS.

Het implementeren van de AVG en de BIG is geen sinecure. Het opstellen, beheren en rapporteren van het verwerkingsregister én het managen van de PDCA op informatieveiligheids- en privacy maatregelen zijn hierbij ongetwijfeld de stappen die u de meeste hoofdbrekens bezorgen.
Maar ten onrechte!

Wilt u weten hoe u de AVG en BIG zonder deze hoofdbrekens in uw organisatie kunt implementeren? Meld u dan aan voor de masterclass op 24 mei a.s. in het oude Stadhuis van Culemborg.

Naast de opzet en de gedachtegang van het PIV-Framework, wordt ook de werking ervan gedemonstreerd. Vanuit de praktijk worden tevens de lessons learned toegelicht bij het vertalen van de BIG en de Privacy Baseline naar de praktijk.

Wanneer: Donderdagmiddag 24 mei 2018 (12:30 – 16:30)
Waar: Oude Stadhuis/Het Huis van de Stad – Culemborg
Voor wie: Ambtenaren (kosteloos)

Programma
12:30 uur – 13:30 uur inloop met lunch
13:30 uur – 16:00 uur masterclass
16:00 uur – 16:30 uur borrel

De masterclass is inmiddels gegeven. Kijk voor meer informatie over het ISMS en nieuwe bijeenkomsten op de website van ReCourse.

Terug naar overzicht