Inschrijfformulier workshop metadata(standaarden) voor FAIR erfgoedonderzoek

Met dit formulier meld je je aan voor de workshop metdata(standaarden) voor FAIR erfgoedonderzoek op 14 maart 2023 van 13.00 - 17.00 uur.
  • Deelnemers die betrokken zijn bij het Nederlandse E-RIHS netwerk hebben in principe voorrang, maar ook geïnteresseerden en gemotiveerde cursisten afkomstig van andere musea, universiteiten en onderzoeksinstellingen, met een duidelijke connectie met de heritage sciences, zijn meer dan welkom. De organisatie streeft naar een diverse en gebalanceerde vertegenwoordiging vanuit de Nederlandse musea en onderzoeksinstituten, met bij voorkeur niet meer dan twee of drie deelnemers per organisatie. Er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen, bij meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen wordt er een wachtlijst gehanteerd. Na inschrijving wordt deelname binnen enkele dagen bevestigd.
  • Vul hier het e-mailadres in waarop je alle vervolg correspondentie wilt ontvangen.
  • Vul hier het telefoonnummer in waarop je tijdens kantoortijden bereikbaar bent.
  • Vul hier het telefoonnummer in waarop wij je in geval van nood (bijv. last minute annulering) kunnen bereiken.
  • Let op! Voor deelnemers zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze workshop. Uiteraard zijn er wel kosten gemaakt door het E-RIHS netwerk. Het wordt daarom ook bijzonder op prijs gesteld dat deelnemers die verhinderd zijn, zich tijdig afmelden en bij voorkeur meewerken een vervangende deelnemer de vrijgekomen plaats te laten innemen.