Gediplomeerde informatiespecialisten bij Spring Professionals

Donderdag 8 maart vond de afsluiting van de Leergang Informatiespecialist in samenwerking met Spring Professionals (voormalig Ajilon Young Professionals) plaats. VHIC Faculty heeft de leergang meer dan vijftien jaar verzorgd : eerst voor TTP, daarna Ajilon en als laatste Spring. Honderden young professionals leerden via VHIC de informatiehuishouding van de overheid kennen terwijl zij ervaring opdeden in het vakgebied informatiemanagement. In een intensief traject werkten zij aan de persoonlijke ontwikkeling van hun talenten.

Ter afsluiting presenteerden de trainees op 8 maart hun eindopdracht, waarna zij hun diploma in ontvangst mochten nemen. Door verschillende ideeën over de ontwikkeling van traineeships hebben Spring en VHIC in goed overleg besloten om de samenwerking te beëindigen. VHIC gaat verder met de vernieuwing van haar opleidingen en zal daarover binnenkort nadere mededelingen doen. De vernieuwing van de specialistische leergangen is in volle gang: zo is er nu de leergang Informatiebeheerder (LI), de leergang Adviseur Recordmanagement (LARM), de leergang Recordmanagement (LRM) en de Leergang Informatieveiligheid in de praktijk (LIP).

VHIC feliciteert alle geslaagde young professionals met het behalen van hun diploma voor de leergang Informatiespecialist en wenst ze veel succes in hun toekomstige loopbaan als informatieprofessional! En Spring, bedankt voor al die jaren dat we samen mochten optrekken!

Terug naar overzicht