Digitale editie Inspiratiedag verzet naar voorjaar

De digitale editie van de Inspiratiedag voor de RMTool is wegens de huidige maatregelen m.b.t de verspreiding van COVID-19 in Nederland en België verzet naar het voorjaar. Onder de huidige omstandigheden vonden we het niet verantwoord sprekers uit Nederland en Vlaanderen samen te brengen in een centrale studio.

De Inspiratiedag wordt verzet naar februari 2021. De exacte datum zullen we zo spoedig mogelijk via deze website bekend maken.

De Inspiratiedag zal geheel in het teken staan van de vele verschillende toepassingen van de tool op het gebied van digitaal informatie- en archiefbeheer. Net als tijdens de vorige edities zullen klanten uit Nederland en Vlaanderen hun ervaringen met de tool delen en zullen we u informeren hoe de Roadmap voor het komende jaar eruit zal zien. Ook zal er een paneldiscussie zijn tussen de voornaamste e-depotleveranciers die in gesprek gaan over het e-depot van de toekomst. De dag duurt van 9.00 tot 15.00 uur. Daarnaast zullen er on demand sessies beschikbaar worden gesteld die u op een door u uit te kiezen dag en tijd kunt volgen.

Het definitieve programma zal zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.

Registreren

Deelname aan de digitale inspiratiedag is gratis voor zowel klanten als geïnteresseerden.

Meer weten of meteen aanmelden? Klik dan hier

Log in en laat u inspireren!

 

Terug naar overzicht