VHIC organiseert digitale editie Inspiratiedag RMTool 2020

Op vrijdag 27 november organiseert VHIC de eerste digitale editie van de Inspiratiedag voor de RMTool. Een dag die geheel in het teken staat van de vele verschillende toepassingen van de tool op het gebied van digitaal informatie- en archiefbeheer. Net als tijdens de vorige edities zullen klanten uit Nederland en Vlaanderen hun ervaringen met de tool delen en zullen we u informeren hoe de Roadmap voor het komende jaar eruit zal zien. De dag duurt van 9.00 tot 15.00 uur. Daarnaast zullen er on demand sessies beschikbaar worden gesteld die u op een door u uit te kiezen dag en tijd kunt volgen. Het definitieve programma zal zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden.

Registreren

Deelname is gratis voor organisaties die een licentie hebben op de RMTool*

Voor organisaties die nog geen licentie hebben, rekenen wij € 99,- per deelnemer (BTW is niet verschuldigd). Wanneer uw organisatie binnen 3 maanden overgaat tot aanschaf van de RMTool krijgt u dit bedrag in mindering op het aankoopbedrag. Meer weten of meteen aanmelden? Klik dan hier

Log in op 27 november en laat u inspireren!

* Er mogen maximaal vijf deelnemers per gebruikersorganisatie gratis deelnemen aan de Inspiratiedag (dit in tegenstelling tot het maximum van 2 deelnemers bij de fysieke bijeenkomst).

 

Terug naar overzicht