CRKBO erkenning VHIC Faculty verlengd

VHIC Faculty is sinds 2010 CRKBO gecertificeerd. De afgelopen maand hebben wij opnieuw een uitgebreide audit ondergaan. Met trots kunnen wij zeggen dat onze CRKBO erkenning met 4 jaar is verlengd.  

Als gevolg van de positieve afronding van de audit staat VHIC Faculty als erkende onderwijsinstelling ingeschreven in het CRKBO register. Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) is een onafhankelijke organisatie die onderzoekt of opleidingsinstituten aan kwaliteitseisen voldoen om een officieel kwaliteitskeurmerk te krijgen. Toetsing vindt plaats door middel van een uitgebreide audit. Uitgangspunten bij de audit zijn: zorgvuldigheid, rechtszekerheid, kenbaarheid, redelijkheid en betrouwbaarheid.

Directeur Tineke van Heijst: “We zijn heel blij met deze mooie erkenning voor onze opleidingen. Binnen de Faculty werken we continue aan onze hoge kwaliteit. We beoordelen doorlopend onze leerproducten. We evalueren onze processen, luisteren naar onze cursisten en laten regelmatig ons opleidingsinstituut auditen door verschillende externe partijen. Een extra voordeel van de continuering van de CRKBO registratie is dat onze opleidingen hierdoor ook de komende vier jaar vrijgesteld blijven van BTW. Een mooi kostenvoordeel voor onze cursisten.”

Kijk hier voor meer informatie over onze kwaliteitsbewaking en certificeringen.

Terug naar overzicht